Cauta

Interpretare analize hormonale

ALINA.S a intrebat pe 02.05.2017

Buna ziua! Am efectuat urmatoarele analize in ziua a 2-a a menstruatiei.

LH:7,39UI/L,VAL BIOLOGICE DE REFERINTA
FAZA FOLICULARA....1,80-11,78
FAZA OVULATORIE....7,59-89,08
FAZA LUTEALA...........0,56-14,00
MENOPAUZA...............5,16-61,99 (SER,CMIA)#
PROGESTERON: 0,10 nq/ml
0,318 nmol/L
VAL BIOLOGICE DE REFERINTA>19 ani: nq/ml nmol/L
FAZA FOLICULARA..................................<0,1-0,3 (<0,3-1,0)
FAZA LUTEALA ........................................1,2-15,9 (3,8-50,6)
MENOPAUZA.............................................,0,1-0,2 (<0,3-0,6)
FEMEI INSARCINATE
TRIMESTRUL 1..........................................2,8-147,3... (8,9-468,4)
TRIMESTRUL 2..........................................22,5-95,3..................(71,6-303,1)
TRIMESTRUL 3..........................................27,9-242,5................(88,7-771,2)(SER,CMIA)#
PROLACTINA.....13,53nq/ml.......................(5,18-26,53)
268,8 mUI/L....................(109,8-562,4)(SER CMIA)#
TSH(hormon hipofizar tireostimulator bazal)...
2,9421qUI/mL (0,3500-4,9400)
2,9421 mUI/L (0,3500-4,9400)(SER CMIA)#
FT4(tiroxina libera)...
0,55 nq/dl (0,70-1,48)
7,08pmol/L (9,01-19,05)(SER CMIA)#
Ac anti tireoperoxidaza(TPO)...
<1,0 UI/ml (<5,6)(ser CMIA)#
FSH(hormon foliculostimulator)..
6,94 UI/L
>19 ANI: UI/L
FAZA FOLICULARA......................................3,03-8,08
FAZA OVULATORIE......................................2,55-16,69
FAZA LUTEALA.............................................1,38-5,47(SER CMIA)#
HORMON ANTI MULLERIAN(AMH)...
2,600nq/ml.............................(0,03-7,15)
18,564pmol/L..........................(0,214-51,051)
TESTOSTERON LIBER...
1,000pg/ml .............................(<=2,850)(ser,EIA)
Ac.anti tiroglobulina...
201,0 UI/ml..............................(<40,0)
DHEA-S(sulfat de dehidroepiandrosteron)...
118,0 uq/dl......................................(40,0-325,0)
3,20 umol/L....................................(1,09-8,82)
MENTIONEZ FAPTUL CA ACESTE ANALIZE AU FOST FACUTE LA INCEPUTUL LUNII FEBRUARIE TIMP IN CARE MI S-A RECOMANDAT DE CATRE MEDICUL ENDOCRINOLOG TRATAMENT CU EUTIROX DE 25MG;SELEZIN SI PROFECUND.ACEST TRATAMENT L-AM LUAT TIMP DE 2 LUNI DUPA CARE AM REPETAT FT4 SI Ac anti tiroglobulina.
FT4(tiroxina libera) 0,89 nq/dl................................(0,70-1,48)
11,45 pmol/L.............................(9,01-19,05)(ser CMIA)
Ac anti tiroglobulina....
1326,9 U/ml.............................(<60,0).

Rezultat controlat in 2 serii diferite!

Intrebarea mea este daca am sanse sa raman insarcinata pe cale naturala sau trebuie sa apelez la inseminarea artificiala.

Va multumesc!

0 raspunsuri

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/