Cauta

Incercam sa avem un bebe de aproape 3 ani, sarcina extrauterina anul trecut.

georgiana a intrebat pe 24.03.2016

Incercam sa avem un bebe de aproape 3 ani, sarcina extrauterina anul trecut, in urma careia am ramas fara trompa stanga.

Cea dreapta se pare ca este permeabila, fara alte probleme. Ovulatie lunara ca la carte, analize sot bune, ale mele la fel. Am incercat in octombrie IA, fara succes. Sunt cu moralul la pamant.

Medicul la care am fost imi tot spune ca sunt prea stresata. Nu il mai suport sa imi spuna asta, nu mai suport sa aud ca din cauza ca sunt stresata nu pot concepe.

Va rog sa ma ajutati cu un medic bun specialist pe infertilitate. Va multumesc din suflet.

2 raspunsuri

Nu ai specificat daca ai monitorizat ovulatiile sau la inseminare a fost facuta stimulare astfel incat sa fie foliculi si pe ovarul drept.

Daca pasii acestia au fost facuti e foarte probabil ca trompa dreapta desi permeabila sa nu isi faca si functiile de a capta ovocitul si de a permite fertilizarea lui si transportul catre cavitatea uterina si atunci singura solutie este fertilizarea in vitro!

Georgiana
a raspuns acum 4 ani

Multumesc pentru raspuns.

Ovulatiile au fost monitorizare cateva luni de catre medic, iar foliculii (2 la numar, obtinuti in urma stimularii) au fost pe partea dreapta.

Ma gandeam si eu la ce ati spus dvs, referitor la faptul ca e posibil ca trompa sa nu isi faca functia de a capta ovocitul.

O sa merg si pe aceasta teorie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/