Cauta

Incerc de peste un an sa raman insarcinata si nimic. Ce sa fac?

atish a intrebat pe 28.04.2010

Incerc de peste un an sa raman insarcinata si nimic, am mers la control si mi s-a depistat carenta de hormon lh si ovare micropolichistice, am schimbat medicul (pentru a cere o noua opinie), al doilea doctor mi-a spus ca analizele sunt bune si ca ovarele nu sunt nicidecum micropolichistice, e vorba numai de un chist pe ovarul drept destul de maricel (primul medic mi-a spus ca e pe stangul chistul, dreptul neavand nimic, al doilea medic a spus exact invers at wits end). Acum mi-a facut analize la secretia vaginala pentru ca spunea ca e ceva mai multa decat normal si exista posibilitatea de a avea o infectie. Iau duphaston din ziua a 16-25 de ciclu. Oare aceasta infectie sa fie cauza sau sa joace un rol important in faptul ca nu pot ramane insarcinata? Ma puteti ajuta? Multumesc.

3 raspunsuri

dariusss
a raspuns acum 10 ani

Am avut exact aceeasi problema ca si tine, dar nu e nimic adevarat, nu sunt chisturi, aia sunt foliculii tai care au ajuns la maturitate, daca gasesti doctorul care trebuie, unul bun, ramai in maxim 3 luni. Esti din Bucuresti? Ai avea noroc daca ai fi. Si eu am trecut prin ce treci tu acum, dar am un baietel de 14 luni.

dariusss
a raspuns acum 10 ani

Ba chiar mie mi-au spus la un moment dat ca am sarcina extrauterina, altii mi-au spus ca am chisturi, si eu de fapt aveam foliculii ajunsi la maturitate si puteam sa ramn gravida.

atish
a raspuns acum 10 ani

Dariussss, sunt din sibiu. Ma pregatesc sa iau un tratament naturist, costisitor si el, sa vedem ce reusesc, dar mi-e teama de infectia aia...:(

Vezi intrebari din: