Cauta

In cazul unui contact cu lichidele preseminal si seminal (in cantitati mici) in zona vaginului in ziua a 8-a, fara penetrare, ce riscuri exista?

Alex a intrebat pe 10.09.2015

Mentionez ca ambii suntem virgini, ciclul dureaza cam 27-28 zile, iar el ejaculase cu cel putin 24h inainte de presupusul contact. Dupa calculele mele, nu eram in perioada fertila, abia imi trecuse menstra, care dureaza cam 6 zile. Folosind metodele calendarului, a temperaturii bazale si a mucusului cervical, dupa calculele mele, nu a avut loc inca ovulatia si astazi este ziua a 12-a a ciclului, deci au trecut cam 4-5 zile de la presupusul contact.

Astept parerea dumnevoastra. Multumesc.

1 raspunsuri

Nu prea inteleg cum sunteti virgini din toata istoria asta, dar daca partenerul are o sperma foarte fertila poti ramane insarcinata atata timp cat sperma ajunge in vagin!

Oricum nu va bazati pe astfel de contraceptii daca nu va doriti un copil pentru ca nu e nevoie sa se intample de 2 ori pentru a aparea o sarcina nedorita!

Ovulatia la tine ar trebui sa fie in ziua 13 sau 14 a ciclului, dar spermatozoizii pot rezista pana la o saptamana in trompa sa astepte momentul ovulatiei!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/