Cauta

Imi doresc sa raman insarcinata, dar nu reusesc. Ma puteti ajuta?

melinda a intrebat pe 17.09.2013

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Pentru dvs, cel mai bine este sa va adresati unui centru specializat care are servicii de infertilitate daca aveti o problema. Si partenerul trebuie evaluat. Daca nu ati incercat sa ramaneti pana acum, este important sa luati acid folic.

silvia222
a raspuns acum 7 ani

Nu te descuraja! Eu am incercat peste un an jumate, si a aparut cand nu ma mai asteptam, dupa ce am stat toata vara la soare. Se spune ca expunerea la soare favorizeaza ovulatia si femeia devine mai fertila. Analizele mele au iesit bune, taticul insa a iesit cu spermatozoizii cam lenesi. Am decis sa incercam o perioada pe cale naturala, dar in ultima instanta am fi ajuns si la clinici de fertilizare. Chiar de curand am fost la un botez a unor gemeni facuti in vitro, frumosi si sanatosi. In ziua de azi trebuie doar sa iti doresti. Eu am 7 saptamani si deja nerabdatoare sa-l tin in brate pe bebe mic.

elena201
a raspuns acum 7 ani

Buna si eu sunt in aceeasi situatie. In primul rand nu te descuraja, iar ca sfat incearca cu testele pentru ovulatie. Eu acum incerc acest sfat care l-am primit aici, cu aceste teste descoperi momentul cel mai fertil, ziua cea mai fertila la ovulatie, poate am noroc de data aceasta. Incearca si tu, mult succes si noroc. Doamne ajuta!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/