Cauta

Hipersensibilitatea mamelonara este cumva efect advers al administrarii utrogestan (intravaginal 400 mg, 200mg dim si 200mg seara)?

podarucamelia a intrebat pe 19.08.2012

Sunt dupa o inseminare intrauterina din data de 12.08.2012.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 8 ani

Da, dar poate fi semn de sarcina. Faceti un test, daca va intarzie menstruatia. Va doresc mult succes!

Vezi intrebari din: