Cauta

Eu nu pot ramane insarcinata de vreo 6 - 7 ani. Ce trebue sa fac?

Tatiana a intrebat pe 25.08.2013

5 raspunsuri

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

Ati fost la ginecolog? Sunt o serie de analize care trebuie facute de ambii parteneri. In acesti 5-6 ani ati tinut cont de perioada fertila / ovulatie?

Tatiana
a raspuns acum 7 ani

Da, am fost ambii si am facut analize in februarie 2013, ne-a dat tratament la ambii, am facut tratamentuL 3 luni si de atunci au trecut 4 luni si inca nimic nu se primeste.

Alina
a raspuns acum 7 ani

Cu cat va stresati mai tare cu atat corpul dumneavoastra este nelinistit. Va spun din propria experienta. Aveti nevoie de odihna liniste si pasiva sa lasati sa vina de la sine si sa incercati perioada ovulatiei. Luati calendarul si incercati sa va cunoasteti corpul sa il dirijati asa cum il doriti, corpul d-voastra are nevoie de comenzile pe care i le dati gandindu-va, de acea aveti nevoie de liniste si ganditi-va cu atentie ceea ce va doriti si incercati sa dati comanda corpului.

Stiu ca va puneti intrebari despre cum sa dati comenzi corpului dumneavoastra, dar este o realitate. Va doresc succes.

sabi85
a raspuns acum 7 ani

Printre analize a fost si spermatograma sotului? Si testele de chlamydia a dvs? Care este o infectie, care netratata astupa trompele si nu da voie ovulului sa coboare pentru a fi fecundat. Va spun din experienta proprie.

gabokill
a raspuns acum 6 ani

Salut Tatiana, spune-mi si mie, te rog, daca ai ramas insarcinata si cum ai reusit ca si eu incerc de 5 ani sa raman, dar nu reusesc.

Am fost la mai multi doctori, am facut analize si eu si sotul si au iesit ok, dar nu raman, te rog din suflet sa-mi spui!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/