Cauta

Este posibil sa raman insarcinata?

Mirabela22 a intrebat pe 19.01.2013

Am ciclul menstrual neregulat. Dr. ginecolog mi-a zis ca perioada fertila este intre a 8-a si a 20-a zi de la menstruatie. Eu am avut contact in zilele (de la menstruatie): 8, 9, 10, 12, 13, 15, 16. Ovulatia cred ca a fost a 12-a zi cand am avut contact abia seara. Daca eu in ziua a 11-a nu am avut contact sexual. Este posibil sa fi ramas insarcinata?

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Este posibil! Nu va faceti griji daca nu ramaneti din prima, 85% din cupluri obtin sarcina in primul an de incercare! Luati acid folic este o vitamina care previne defectele sistemului nervos la bebe, nu fumati, nu beti alcool, nu trebuie sa luati medicamente sau suplimente nerecomandate, nu va obositi. Va doresc mult succes!

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Oau! Ce tehnic ai luat-o! Am vazut ceva documentar in care spunea ca de multe ori chiar daca se intrunesc toate conditiile pentru procree femeia are doar 20-25 % sanse sa ramana insarcinata. O sa afli la urmatoarea menstruatie. Te ajuta la conceptie daca: adopti un regim de viata sanatos (hrana sanatoasa, fara fast-food, fara aditivi, fara alcool, fara sucuri carbogazoase care contin tot felul de prostii), poti incepe sa iei un complex de vitamine (ex. Elevit) sau acid folic (ajuta la instalarea sarcinii). Foarte importanta este odihna si miscarea. Incearca sa nu te mai gandesti continuu la copil. Si cel mai important este sa savurezi momentele de intimitate cu sotul tau, este dovedit stiintific!

Mirabela22
a raspuns acum 7 ani

Multumesc pentru raspuns! Iau acid folic de 5 mg si vitamina E de aproape o luna.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/