Cauta

Duphastonul poate impiedica ovulatia, daca aceasta ar surveni pe data de 18 de exemplu, adica la cateva zile dupa inceperea tratamentului?

NisRod a intrebat pe 30.07.2014

Buna ziua,

ma numesc Rodica, am 33 de ani si pana la acesta varsta nu am ramas niciodata insarcinata. In urma unor controale medicale am fost diagnosticata cu ovare polichistice. Ciclul meu este neregulat, de aceea nici perioada de ovulatie nu o pot calcula.

Acum 6 luni am facut un tratament cu gentamicina injectabila, zinat, nistratina si indometacin supozitoare, iar de doua luni iau doar Duphaston din ziua a 14 pana-n a 24-a, totul pentru a ramane insarcinata.

1 raspunsuri

Carmena
a raspuns acum 6 ani

Buna draga mea, din pacate si eu am problema asemanatoare, numai ca eu am ramas anul trecut de 2 ori, o sarcina am pierdut-o la efort, iar urmatoarea nu s-a dezvoltat. Ce sa-ti zic despre Duphaston, cred ca da afecteaza ovuulatia, pentru ca mie mi la prescris o Dr., l-am luat 6 luni si acum ce crezi, imi tot faceam teste de ovulatie si nu iesea nimic. M-am adresat altui medic si acum rezerva mea foliculara este foarte redusa. Deci, cred ca de la ala mi se trage, asa ca vezi ce faci. Doamne ajuta!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/