Cauta

Dupa un avort spontan, pot ramane gravida repede?

sorbun olga a intrebat pe 29.07.2010

Am pierdut o sarcina in cinci saptamani si sunt disperata. Imi doresc din tot sufletut un copil si nu stiu de ce s-a intamplat asa. As vrea sa-mi raspunda cineva. Va multumesc.

3 raspunsuri

gabicris
a raspuns acum 10 ani

Eu am pierdut prima sarcina la 6 saptamani fara vreun motiv anume. Si dupa un an, cand mi-am mai revenit din soc si mi-am facut curaj, am sunat-o pe doctorita care m-a internat la prima sarcina si care mi s-a parut foarte cumsecade si am discutat despre faptul ca as indrazni din nou. Mi-a facut toate analizele (si sotul, pentru ca eu am RH negativ si el pozitiv) inclusiv chlamidia si altele. Dupa rezultate, am si ramas insarcinata, o sarcina extraordinar de dificila, dar pe care, cu ajutorul ei, am dus-o la capat fara incidente. Parerea mea e ca trebuie sa te duci la un medic in care sa ai incredere si cu care sa vorbesti fara jena. De o alta sarcina nu se pune problema decat dupa 6 luni ca sa lasi timp uterului sa se refaca si sa te refaci si tu, fizic si emotional, e foarte important si mananca fructe si legume, in special pepene galben (are mult acid folic). Eu am o fetita sanatoasa de un an si 3 luni. Sper sa-mi scrii si tu in curand despre copilasul tau.

gabanuta
a raspuns acum 10 ani

Sora mea a ramas insarcinata luna urmatoare!

angels
a raspuns acum 10 ani

E cam greu de spus, dar eu iti doresc din suflet sa poti ramane insarcinata daca asta iti doresti cu adevarat. Dumnezeu sa te ajute!

Vezi intrebari din: