Cauta

Dupa ET+21 zile nivel hcg 21.1miu/ml. Este sarcina normala?

Mimi82 a intrebat pe 19.10.2015

In ziua ET+17 zile am avut nivel de hcg 8.3miu/ml. Astazi in ziua ET+21 am nivel de hcg de doar 21.2miu/ml. Am vreo sansa sa iasa o sarcina normala si sanatoasa din ea??

1 raspunsuri

Rezultatul e prea mic pentru o sarcina normala in evolutie si ar fi de asteptat o sangerare si scaderea valorii hcg (practic un avort spontan)! Curaj pe mai departe!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/