Cauta

Dupa cat timp pot ramane insarcinata?

Liliana Cioc a intrebat pe 30.01.2014

Va multumesc frumos pentru raspuns.
Rezultatul autopsiei, pot sa va spun ca nu a fost malign, in schimb mi-au spus ca trebuie sa fac controale din 3 in 3 luni. Da, mi s-a extirpat ovarul stang in totalitate, pentru reproducere mai am ovarul drept care este curat. Chiar marti am fost la controlul ginecologic si doctora mi-a spus ca totul este bine. Ce m-a surprins pe mine, si de aceea doresc sa comunic cu dumneavoastra, este faptul ca doamna doctor mi-a zis ca pot deja sa am contact sexual si sa raman insarcinata.

Eu imi pun un semn de intrebare, deoarece operatia totusi a fost mare pe burta si am doar 22 de zile de la operatie, abia a um incepe sa ma manance, ca semn ca se inchide si ma recuperez.

Oricum din punct de vedere sexual si eu si sotul suntem putin reticienti deocamdata. Eu m-am gandit sa astept sa imi vina prima menstruatie si apoi, deoarece pana acum nu mi-a venit, asta am inteles ca din cauza anesteziei si a operatiei.

Va multumesc anticipat pentru rabdarea pe care a abordati privind citirea e-mail-urilor.

Cu respect

Liliana Cioc

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Asteptati cand va simtiti ok pentru reinceperea vietii sexuale. Totusi, din punct de vedere medical este permis contactul.

Nu s-a intervenit la nivelul uterului. Dupa prima menstruatie este un moment propice sa incepeti.

Va doresc succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/