Cauta

De un an incerc sa fac un bebe si nu reusesc.

biancabodilcu a intrebat pe 23.04.2014

Buna ziua. Numele meu este Bianca, sunt casatorita de 2 ani, varsta mea este de 23 de ani (in vara fac 24) si de un an incerc sa fac un bebe si nu reusesc.

Sotul meu este navigator, sta 28 de zile plecat si 2 saptamani acasa. Nu e tot timpul in perioada fertila acasa, lucru care ne pune bete in roate.

Am fost la doctor, am facut toate analizele care au iesit bune, si eu, si el, iar doctorul mi-a dat sa iau Myo-Sun (un pliculet /zi) , pana cand raman gravida + acid folic in fiecare zi.

Credeti ca sunt sanse ca acest medicament sa ma ajute ? Deja sunt disperata visez noaptea si orice veste de la prietenii mei care sunt binecuvantati cu bebe ma intristeaza foarte tare.

Luna aceasta ar trebui sa mi vina menstruatia pe data de 28-29, dupa calculele mele(cm=31 de zile), iar sotul meu sta acasa de pe data de 1 mai pana pe 15. Perioada fertila incepand cred eu undeva in jurul datei de 13.

1 raspunsuri

Daria
a raspuns acum 5 ani

Bianca, cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor specializat in astfel de probleme!

Ti-l recomand pe domnul doctor Damian de la Clinica Gynera. Eu am o frumoasa relatie cu sotul meu de 9 ani, dar am considerat ca abia acum e timpul sa facem un copil.

Dupa multe incercari, ne-am dat seama ca unul dintre noi are o problema. La Gynera domnul doctor Damian ne-a ajutat sa facem investigatiile de rigoare, iar in urma unei spermograme, am descoperit ca problema era la sotul meu.

Datorita domnului doctor, acum asteptam cu nerabdare sa il vedem pe baietelul nostru, Mihnea! Mai sunt 4 luni! Nu iti pierde speranta!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/