Cauta

De ce nu pot sa raman insarcinata?

Aurelia a intrebat pe 25.01.2014

Buna ziua domnule doctor. Vreau sa va spun si eu povestea mea, poate o sa ma ajutati. Anul trecut pe 27 februarie am pierdut prima sarcina (avort spontan) la termenul de 7-8 saptamani. De atunci, nu am mai ramas insarcinata, ne dorim foarte mult un copilas.

Analize nu am facut dupa avort, medicul care ma consulta momentan mi-a zis ca totul este in regula daca am ramas prima data insarcinata.

Precizez ca prima data am ramas insarcinata dupa 1 an de incercari, fara tratamente.

Acum deja a doua luna fac stimulare cu Clostilbegyt. Prima luna rezultatele au fost foarte bune, pe ambele ovare erau cate 3 foliculi de 20-21 mm. La ovulatie am avut dureri mari, insa cu parere de rau nu am ramas insarcinata. Acum sunt in a 9 zi. Astazi este ultima zi de stimulare, asteptam si luna aceasta sa vedem rezultatul.

Insa, totusi nu inteleg de ce nu raman insarcinata. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si povestioara mea. Astept un raspuns.

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Este important sa verificati atat spermograma sotului cat si profilul dvs hormonal pentru a vedea daca intr-adevar problema este ca nu ovulati si trebuie sa urmati sau nu aceasta stimulare.

maria
a raspuns acum 6 ani

Sotul are spermograma facuta? Daca nu, sa o faca.

Aurelia
a raspuns acum 6 ani

Nu, nu are spemograma facuta? Acum pe 30 trebuie sa plec la medic si am sa vorbesc cu el. Crezi ca din cauza lui poate sa fie?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/