Cauta

De ce nu pot sa raman insarcinata?

rada a intrebat pe 12.04.2010

Am 22 ani, de 2 ani incerc sa raman insarcinata! N-am folosit niciodata nimic contraceptiv nici nu am facut avort! Ne dorim amandoi un copil! Oare din ce cauza nu pot ramane insarcinata? Ajutor! Un sfat va rog! Mi-e rusine sa merg la ginecolog!

3 raspunsuri

ziba
a raspuns acum 10 ani

Nu te supara, dar esti cam puerila pentru 22 de ani, si mai ales ca zici ca vrei si un copil... De ce ti-e rusine sa mergi la ginecolog??!!... Si cine crezi ca o sa iti monitorizeze sarcina in cazul in care ramai insarcinata?

alina
a raspuns acum 10 ani

Asta nu depinde de faptul ca vrei tu, cu cat iti doresti mai mult un copil nu vine, pentru ca dorinta ta devine o forma de stres. Asteapta si lasa lucrurile sa vina de la sine. Foarte rau ca nu mergi la ginecolog, ar trebui sa iti faci un control macar o data la 3 luni. Cauta o doctorita poate ti-e mai usor. Iti urez mult succes.

coman andreia
a raspuns acum 9 ani

Daca nu te hotarasti, iti dau acelasi sfat pe care l-am primit eu, mie mi s-a spus ca dupa fiecare contact sa stau linistita in pat minim 7 min. Mie mi-a fost de folos sfatul acesta, iti doresc si tie acelasi noroc.

Vezi intrebari din: