Cauta

De ce nu pot ramane insarcinata? Tot incerc de 1 an de zile si nimic.

Alexandra karacson a intrebat pe 29.10.2014

3 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Cred ca e timpul sa mergeti, atat tu cat si partenerul tau, la medic pentru investigatii. Succes!

IoanaOprea80
a raspuns acum 5 ani

Buna, Alexandra,

Intr-adevar, analizele sunt primul pas pe care trebuie sa il faceti. Si eu am trecut prin momente asemanatoare, cand se ivesc mii de intrebari si cand analizezi toate situatiile posibile.

Eu iti recomand clinica Wellborn din Bucuresti. Sunt oameni minunati si medici exceptionali, care ofera nu doar raspunsuri, ci mai ales solutii.

Te sfatuiesc sa nu mai astepti si sa o cauti pe doamna doctor Alina Bolintineanu, e un medic exceptional si, din cate am inteles, cu o rata de succes foarte mare pentru interventiile pe care le face.

Te asteptam cu noi informatii si sa se lase cu bebe cat mai repede!

Dr Vasilescu George - Clinica Columna
a raspuns acum 5 ani

Primul pas - verificarea calitatii spermei. Apoi, daca totul este normal din acest punct de vedere, incepeti dvs investigatiile: statusul hormonal; verificarea functionalitatii tiroidei; determinarea valorilor prolactinei; sonohisterografie pentru evidentierea permeabilitatii trompelor; compatibilitatea cuplului - test Huchner, anticorpi antispermatozoizi si, evident, monitorizare ecografica.

In general, daca totul este normal, un cuplu care are deja 1 an de incercari, va obtine o sarcina in urmatoarele 6 luni.

Pregatirea pentru sarcina este foarte importanta - alimentatie corecta, evitarea expunerii la radiatii electromagnetice, reducerea efectelor stresului.

Succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/