Cauta

De ce nu am mai ramas insarcinata?

stela a intrebat pe 05.04.2014

Va rog sa ma ajutati si pe mine macar cu un raspuns. Am 4 ani de cand sunt cu sotul meu, primi 2 ani nu am ramas insarcinata, apoi am auzit de acidul folic si am luat. Dupa aproape 2 luni am ramas insarcinata.

Va dati seama bucurie. Intre timp, am facut foarte mult efort fizic si la 3 luni de sarcina am pierdut sarcina.

De cand am pierdut sarcina aceea nu am mai ramas. Am fost la doctor, am facut toate analizele si au iesit bine.

Menstruatia este regulata 28 de zile, uneori si 29 de zile. Nu inteleg de ce nu mai raman insarcinata. Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale.

5 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua,
Este bine sa repetati analizele, in special spermograma sotului si testul de permeabilitate tubar.

Damaris
a raspuns acum 6 ani

Draga Stela nu iti pierde nadejdea sunt sigura ca Dumnezeu te va binecuvanta cu prunci. Citeste acest link si va fi bine.

http://sfantulmunteathos.wordpress.com/2012/01/31/bobitele-de-struguri-de-la-manastirea-hilandar-ajuta-sotii-neroditori-sa-dobandeasca-prunci/

Damaris
a raspuns acum 6 ani

Roaga-te Sfintilor Nectarie din Eghina, Sf. Eferm Cel nou, Sf. Ioan Rusul, Sf David din Evia si nu in ultimul rand Maicii Domnului.

Mai stiu ca Sf. Ioachim si Ana sunt mijlocitori pentru zamislirea de prunci.

Dumnezeu sa te ajute si te asteptam cu vesti bune! Multa putere si fericire! Doamne ajuta!

Florina
a raspuns acum 6 ani

Stela, poti lua din farmacie tinctura de branca ursului, e foarte buna sau teste de ovulatie.

Bea agheazma pe stomacul gol, anafura si 9 picaturi de ulei sfintit de la maslu sau de la Sfinti. Imi pare tare rau prin ce treci, dar cu siguranta va fii foarte bine, fii tare!

Florina
a raspuns acum 6 ani

Rugaciune pentru dobandirea de prunci buni, catre Sfantul Efrem cel Nou

Te-ai invesmantat in sangele mucenicesc, dumnezeiescule Parinte Efrem, Hristos Domnul ţesandu-ţi haina nepieritoare, urzita dintru invierea Sa din morţi. innoieste firea omeneasca prin revarsarea sfintelor tale rugaciuni, Preacuvioase, iar intru lumina imbratisarii tale sfinte invredniceste-ne si pe noi a dobandi de la Dumnezeu darul nasterii de prunci. Nu ai incetat pana azi sa savarsesti lucruri peste fire, iar toţi care aud vestirea minunilor tale, isi intaresc nadejdea intru grabnica ta mijlocire. Urcus de taina se fac minunile tale, Sfinte Efrem, izvodindu-le pe acestea precum niste trepte trebuincioase sporirii noastre in credinţa.

Proslaveste-te, Cuvioase, mijlocindu-ne si noua darul nasterii de prunci buni, caci am aflat ca toţi cei care au dobandit copii prin mijlocirea ta, au vestit tuturor grabnicul tau ajutor. Credem cu adevarat ca inainte de a veni in lume pruncii pe care tu i-ai daruit parinţilor, prin Duhul Sfant ai cunoscut ca le vei fi ocrotitor acestora in toata vremea vieţuirii pamantesti. intru neţarmuita ta bunatate si mila nu ne trece nici pe noi cu vederea si umple vieţile noastre de bucurie, daruindu-ne om nou care sa vina in aceasta lume in sanul familiei noastre. Plineste, Cuvioase Efrem, cererea fierbinte ce ţi-o facem si primeste lacrimile noastre puţine, iar la vremea randuita invredniceste familia noastra sa aduca roada intru care sa Se preamareasca Dumnezeu, Cel Caruia I se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/