Cauta

Daca testul de sarcina e facut a doua zi dupa intarzierea menstruatiei, poate arata o liniuta chiar daca as fi insarcinata?

Snejana a intrebat pe 16.09.2014

Buna ziua! Am 18 ani, si de la 16 ani mi-am inceput viata sexuala, m-am casatorit devreme, ne dorim foarte mult un copil, anul trecut prin februarie am pierdut o sarcina la 7-8 sapt, de atunci nu am mai ramas insarcinata.

Luna trecuta (august) am avut infectie la rinichi, am primit medicamente, picuratori, etc, mi-a venit menstruatia pe 13 august.

Acum in septembrie trebuia sa-mi vina la fel pe data 13-14. Nu mi-a venit, ar putea fie sarcina sau nu? Am facut eri un test si a aparut doar o liniuta, poate a fost prea devreme facut testu! Astept parerile voastre! Va multumesc tare frumos!

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 6 ani

Salut! Teoretic, testul de sarcina se face la 2 saptamani de la intarzierea menstruatiei.

Acum, am auzit o farmacista spunand ca testul se poate face si la 7 zile de la conceptie - sincer, nu stiu cat de relevant e.

Oricum, mai asteapta o saptamana si mai fa un test.

Succes!

andra
a raspuns acum 6 ani

La mine nu a fost asa. Trebuia sa imi vina pe 7 si pe 9 mi-am facut test si mi-a iesit pozitiv. Si acum am un bebe frumos de 2 luni. Totusi, mai asteapta macar o saptamana.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/