Cauta

Daca se face stimulare cu Comifen exista posibilitatea de a nu ovula?

Carmen a intrebat pe 17.05.2015

Buna fetelor, cele care a-ti facut stimulate ovarian, dupa cate luni a-ti reusit? Pe mine nu m-au mai chemat la monitorizare, am fost doar in prima si ultima zi de tratament cu clomifen.

Am inceput cu a 5-a pana in a 10-a zi a cm, apoi au aproximat ei cand sa-mi fac injectia cu Brevactid si sa continui cu Progestin.

Mi s-au vazut cativa folicul la eco, dar nu se stie daca am ovulat pentru ca dupa ce am terminat cu tratamentul cu Clomi am inceput sa-mi fac teste de ovulatie si au iesit negative.

In timpul tratamentului am avut ceva scurgeri ca la ciclu si dureri la ovarul stang. Este posibil sa fi ovulat atunci sau deloc?

3 raspunsuri

Dupa injectia cu Brevactid ovulati la aproximativ 36 ore!

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Stimularea asta presupune - fortarea ovarelor sa ovulezem, numai ca nu stii cand o vor face, de aceea e nevoie de monitorizare.

Cand eu am facut stimulare ovariana (eu locuiesc in Budapesta), nu m-a chemat niciodata la eco, ci mi-a dat sa fac hormonii estrogen si progesteron in a 19-21a zi parca si atunci unu a iesit pana in cer, iar celalalt abia miscat de pe loc.

Ideal ar fi fost sa fie ambii hormoni la cote mari, eu am avut ovulatie tarzie, in timpul tratamentului, in prima luna si mi-am dat seama pentru ca m-a durut un ovar timp de 2-3 zile, asa a raspuns corpul meu la tratament.


Parerea mea personala este sa-ti urmaresti corpul, de obicei, ovulatia este insotita de dureri de ovar/ovare si atunci sa ai contact, chiar daca ai pete maronii, va descurcati voi cumva, evident nu te speli si stai nemiscata in pat pentru 30 min!

Tinem pumnii!

Carmena
a raspuns acum 5 ani

Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/