Cauta

Daca in ianuarie voi implini varsta de 20 de ani, este prea devreme pentru un bebe?

ioanaioana6 a intrebat pe 09.08.2013

Mentionez ca imi doresc foarte mult un copil si stiu ce anume implica acest lucru, avand in vedere ca eu l-am "crescut" pe varul meu care acum are varsta de 4 anisori. Ma ingrijoreaza faptul ca lumea va spune ca sunt prea mica. Va rog sa va dati cu parerea.

5 raspunsuri

cojocari ruxandra
a raspuns acum 7 ani

Draga Ioana, nu lumea hotaraste cand trebuie sa concepi un copil pentru ca fiecare face un copil face un copil cand se simte pregatit din toate punctele de vedere. Daca tu te simti pregatita din toate punctele de vedere nu inteleg ce te retine, eu am devenit pentru prima data la 19 ani si nu am bagat in seama nimic din ce au spus ceilalti eu doar m-am bucurat de sarcina si de bebicu meu, decizia iti apartine pentru ca nu iti creste lumea copilul, ci tu.

cojocari ruxandra
a raspuns acum 7 ani

Fiecare om face un copil cand se simte pregatit.

ioanaioana6
a raspuns acum 7 ani

Iti multumesc mult pentru parere, ma simt pregatita sufleteste si in toate felurile, ce parere ai despre maternitatea Bucur?

kyky
a raspuns acum 7 ani

Draga Ioana, la varsta de 20 de ani nu e prea devreme pentru un copil. Uite si eu am 20 de ani si sunt insarcinata in 4 saptamani, deci bafta si sa nu te iei niciodata dupa gura lumi ca sunt uni care zic ca e o varsta prea mica pentru a face copii. Eu nu tin cont si in sfarsit voi fi si eu mamica fericita. Bafta si sa ne anunti cand vei ramane. Te pup.

ioanaioana6
a raspuns acum 7 ani

Iti multumesc mult kyky, felicitari, anunta-ne cand o sa nasti si lasa-mi si mie un id ca sa vb cum decurge sarcina si mai multe chestii. Te pup.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/