Cauta

Daca am menstruatie neregulata pot ramane insarcinata?

florentina a intrebat pe 26.07.2010

Nu am mensruatie regulata. Imi intarzie foarte mult, cam 3 saptamani. Am luat si anticonceptionele si atunci imi venea regulat, dar in momentul cand am incetat sa le iau, problema a revenit, imi intarzie. Imi doresc sa raman insarcinata, dar imi este teama ca nu pot ramane daca am mensruatie neregulata. Ce pot face?

3 raspunsuri

gabicris
a raspuns acum 10 ani

Si eu sunt la fel, mi-a intarziat si imi intarzie ciclul cate 2 -3 saptamani. Si pentru asta am ramas insarcinata de doua ori din prima. Eu zic ca are importanta si partenerul. Nu-ti fa griji ca va fi bine. Si mie mi-au zis toti ca nu voi putea avea copii, si in ciuda tuturor pot avea cati copii imi doresc si fara vreun efort. Imi place sa mananc pepene galben, se spune ca are mult acid folic necesar unei sarcini. Cand te hotarasti sa ai un bebe mananca inainte pepene. Bafta!

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Si eu am ciclu neregulat si credeam ca nu voi mai face un bebe dar Dumnezeu m-a ajutat si acum am un bebe frumos si sanatos. Iti doresc si tie sa-ti ajute bunul Dumnezeu.

ioana98
a raspuns acum 9 ani

Daca nu sunt alte probleme de sanatate si neregularitatea ciclurilor este singura se poate ramane insarcinata numai ca trebuie sa-ti descoperi perioada fertila si vezi ca pe site sunt multe indicatii in aceasta privinta.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările