Cauta

Ce sanse am sa raman insarcinata cu AMH-ul scazut (0,66)?

Carmen a intrebat pe 10.09.2014

De 2 ani ma chinui sa raman insarcinata.Am pierdut o sarcina acum 2 ani (nu s-a dezvoltat), iar de atunci nimic. Am facut fel si fel de analize,toate bunicele.

Acum mi-am facut analize hormonale si mi-a iesit AMH-ul foarte scazut(0,66) ,cea ce sp medicii ca nu prea ar fi normal la varsta mea(36).

Dr. meu ginecolog mi-a spus ca fara tratament incerc degeaba, iar cei de la clinica unde am mers au zis ca nu ar fi asta o problema atat de grava.

Ciclul imi venea la 28 zile, acum mi-a venit la 30. Mi-am facut teste de ovulatie 4 luni la rand si nu a iesit nimic. Nu stiu ce sa mai cred, sunt foarte dezorientata si suparata. Cunoaste cineva aceasta problema? Si daca este grava? Merge cu tratament? Mai pot fi si alte probleme?

2 raspunsuri

Diana Cocei
a raspuns acum 5 ani

La varsta de 36 de ani si cu un AMH de 0.66 este bine sa va adresati unei clinici specializate in reproducere umana asistata care sa efectueze toate celelalte teste necesare pentru aprecierea sanselor de a concepe si sa stabileasca care este conduita de urmat in cazul dumneavoastra.

Carmena
a raspuns acum 5 ani

Multumesc frumos D-na Diana, dar nu am inteles nimic. Eu sunt la o clinica specializata, dar inca nu mi-au iesit toata analizele si de aceea am intrebat aici. Mi-am facut examinarea la trompe, analize de sange in diferite zile,mai am 3 sapt viitoare si termin cu astea. Trompele sunt ok, iar DR de acolo mi-a spus ca nu e probl cu casa bebelui, e probl hormonala si pt asta exista tratament, adica pt AMH. Exista sau nu tratament?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/