Cauta

Cat de eficient este tratamentul cu Branca ursului in caz de oligoospermie severa?

elena201 a intrebat pe 04.03.2014

Eu si sotul meu ne dorim o minune, dar el a fost diagnosticat cu oligoospermie severa, a urmat tratament cu Profertil pentru trei luni si apoi o luna cu vitamina E. Astept parerile dvs.suntem dispusi sa incercam si alte remedii, deja avem un an si jumatate de cand incercam sa avem bebe si nu se intampla nimic! Astept raspunsurile dvs! Multumesc!

4 raspunsuri

lala
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua, ati mai intrebat asta si v-a raspuns domnul doctor si va mai raspund si eu inca o data. Nu este eficient si nu trebuie sa inlocuiasca un tratament dat de medicul la care mergeti si care a pus diagnosticul. Nu s-a dovedit ca branca ursului are vreun efect.

elena201
a raspuns acum 6 ani

In primul rand multumesc pentru raspuns, in al doilea rand este un site pentru informati, iar eu astept si alte pareri, daca va deranjeaza e problema dvs.

Nu imi este de niciun folos faptul ca ati repetat ce spusese domnul doctor. Astept in continuare alte pareri! Multumesc inca odata!

lala
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua, am mentionat ce a spus domnul doctor pentru ca si eu sunt medic si sustin parerea dumnealui.

Nu s-a demonstrat eficacitatea tratamentului cu branca ursului. Daca doriti sa credeti contrariul este alegerea dvs. O zi buna si succes va doresc!

CKY
a raspuns acum 6 ani

Draga Elena, formula "nu s-a dovedit stiintific" este de multe ori apanajul celor aserviti comercialului.

Producatorii de medicamente de sinteza sunt interesati sa-si promoveze si sa-si vanda produsele, iar medicii "recomanda" in primul rand aceste remedii.

Ai sa vezi insa, ca in ultimii ani au inceput sa fie mai "destupati" in ceea ce priveste remediile naturiste, daca citesti si pe alte site-uri de profil.

Te rog deci sa te informezi si din alte surse despre beneficiile plantei mentionate, precum si ale rodiei. Acestea au fost recunoscute de-a lungul existentei umanitatii si sunt mentionate in toate compendiile despre plante si fructe, prin urmare nu ai nevoie de dovezi "stiintifice".

Dumnezeu ne-a creat odata cu toate aceste lucruri si ne-a lasat in natura remedii pentru toate afectiunile. Eu zic sa renunti la chimicale, care oricum au si efecte adverse, pe care nu stiu daca toti medicii le precizeaza pacientilor, asa cum ar fi firesc, fata de plante si fructe care sunt in armonie cu natura si deci si cu noi.

P.S: Fa o incercare de genul: mergi intr-o farmacie si intreaba ce ar trebui sa iei pentru o durere in gat - pastile cu propolis si vitamina C, sau tinctura de propolis ( de la un magazin cu produse aplicole )?

Eu cred ca intuiesti raspunsul. Pentru edificare, cauta apoi si afla cat propolis contine o pastila.

Mult noroc si sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/