Cauta

Care este cauza pierderilor de sarcina?

Anca a intrebat pe 14.11.2014

As vrea sa spun mai detaliat problema mea pentru a ma intelege mai corect! Eu am 19 ani, iar sotul 23. Ne dorim enorm de mult un copil, de la 17 ani incercam sa avem un copil.

Am ramas insarcinata de 2 ori, dar cu parere de rau am pierdut sarcinile. Nimeni nu-mi spune cauza. a doua sarcina am pierduto pe 27 februarie, exact la un an de prima sarcina.

Spuneti-mi, va rog ce analize si care ar putea fi cauza pierderilor acestea? Va multumesc frumos! O zi buna!

2 raspunsuri

George Vasilescu
a raspuns acum 5 ani

Cand au loc 2 pierderi de sarcina, se impun analize specifice pentru a se evidentia cauza sau cauzele. Apoi se instituie tratament, monitorizari, pana ce se obtine o noua sarcina. Odata aparuta, este necesara supravegherea atenta pentru a nu se mai produce un nou avort.

Dr. George Vasilescu

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Esti o femeie foarte foarte tanara, sincera sa fiu, ma surprinde foarte tare faptul ca la varsta ta esti pregatita sa ai un bebe, in cate am mai citit, se pare ca, mai nou, cea mai buna perioada de a concepe un bebe este intre 25 si 30 de ani. In cazul tau, chiar nu stiu ce sa spun..

Stii ca ai vreo carenta in corp? Tu ti-ai facut analizele inainte de fiecare sarcina, te-ai vitaminizat corespunzator, ai luat acid folic?

Medicul tau ce iti spune? Numai el te poate ajuta, iti poate da indicatii despre analizele care ar putea identifica eventuala cauza a avorturilor?

Mult succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/