Cauta

Buna am o scurgere smantanoasa mirositoare, ce sa fac? Sunt gravida in 5 luni.

deniss a intrebat pe 19.05.2010

Buna! Pentru toate mamicile...ce inseamna aceasta scurgere smantanoasa urat mirositoare, nu mai stiu ce sa fac, ma spal chiar si de 3,4 ori pe zi si tot am asta,nu mai pot sa plec din casa din cauza acestei scurgeri din ambudenta, am mai fost gravida de 2 ori dar asa ceva n-am patit, acum sunt am 5 luni, ce sa fac, stie cineva, a mai patit vreo mama asa ceva? Va rog ajutati-ma.

2 raspunsuri

ziba
a raspuns acum 10 ani

Pai ai putea sa incepi prin a merge la medicul tau ginecolog, ca sa-ti dea un tratament pentru scurgere. De obicei in timpul sarcinii secretiile vaginale devin mai abundente decat de obicei si isi pot schimba consistenta si mirosul.
Chiar daca n-ai mai patit la celelalte sarcini asta, o experimentezi acum. Medicul tau ginecolog e cel in masura sa interpreteze ceea ce tu ii relatezi si sa iti ofere un ajutor competent.

catalina
a raspuns acum 10 ani

Si eu am aceeasi scurgere insa moasa si medicul ginecolog au spus ca este ceva normal in timpul sarcinii si ca dupa ce voi da nastere se va retrage ori va trebui sa imi prescrie o reteta cu antibiotice in cazul in care nu se opreste si bineinteles numai in cazul in care nu alaptez.

Vezi intrebari din: