Cauta

As dori sa imi spuneti la ce clinica as putea face un tratament hormonal.

cornelia dusca a intrebat pe 19.10.2012

Mi-ati spus o data ca trebuie sa imi fac niste analize ca sa vad cum stau cu hormoni, am facut si stau foarte prost. As vrea sa stiu unde anume as putea sa fac un astfel de tratament si cat m-ar costa si in ce anume consta acest lucru si care sunt sansele. Aici in Spania mi s-a dat doar doua posibilitati: o inseminare in vitro si a doua donatie de ovul si cea mai sigura, dar si cea mai scumpa si se spune ca nu pot sa fac tratamentul separat decat daca fac si inseminarea. E adevarat sau nu? Problema e ca nu imi pot permite atat de multi bani nici nu stiu daca mi-ar inprumuta banca atat si mai am si alte doua probleme personale care ma depasesc cu mult. Nu stiu incotro sa o iau. Am sa incerc sa merg la planificare familiara sa vedem daca ma poate ajuta sa platesc eu jumatate si asigurarea sociala cealalta jumatate. Ce sfat imi puteti da ca incep sa imi pierd orice speranta. Sotul meu spune ca nu e nimic, dar eu stiu ca in adincul sufletului isi doreste acest copil mai ales ca e indian si la ei conteaza foarte mult. Va multumesc si astept raspunsul dv.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Sa inteleg ca rezerva dvs. ovariana este redusa si ca v-au recomandat sa faceti fertilizare in vitro cu ovocite donate? Fertilizarea se poate face dupa stimularea ovarelor dvs (daca se apreciaza ca mai functioneaza bine). Este
intradevar foarte scump si in Romania. Iar sansele de reusita sunt in jur de 40-50%. Dumneavoastra trebuie sa decideti daca vreti sau nu. Va doresc mult succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/