Cauta

Am si eu o intrebare. De mai bine de un an incerc sa scap de infectia enterrococus sau gardenella vaginalis prezent. Ce imi recomandati?

elena a intrebat pe 21.11.2012

Desi, in urma a mai multor tratamente care nu au avut niciun rezultat, nu stiu ce sa mai fac? Poate fi si acesta adevaratul motiv pentru care eu nu reusesc sa raman insarcinata? Va rog, astept un raspuns.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Este adevarat ca e greu de scapat de aceste infectii. Enterococul provine din tractul digestiv si contamineaza perineul. O igiena corespunzatoare este importanta. Gardnerella intra in categoria vaginozei bacteriene un dezechilibru al acestei flore. Trebuie sa faceti culturi cu antibiogramz ca sa stiti la ce antibiotice sunt sensibili acesti germeni. Ulterior, trebuie sa urmati un tratament corespunzator. Este foarte putin probabil ca aceasta sa fie cauza pentru care nu va puteti obtine sarcina.


a raspuns acum 7 ani

Va multumesc mult de tot de raspunsul dat de dumneavoastra, dar am uitat sa specific ca atat eu cat si parterenul am urmat urmatoarele tratamente: Augumentin, Tavanic, Doxiciclina, Ovule Lomexin, Spalaturi cu Tamtum Rosa, spalaturi cu apa de argint coloidal si multe altele, imi trece aceasta infectie pentru o mica perioada, dar dupa aceea imi apare iara. Iar acea antibiograma am facut, iar la aceste antibiotice mi-a iesit afii sensibil, dar cu toate acestea fara niciun rezultat. Ati putea sa imi dati dumneavoastra un anumit medicament pentru a incerca. Este foarte jignitor pentru mine in timpul actului sexual se simte foarte tare. Sunt disperata si ne dorim din toata inima un copil. Va multumesc din suflet si astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/