Cauta

Am sanse sa fie sarcina?

anamaria85 a intrebat pe 08.09.2016

Buna ziua. Ultima menstra a fost in 13 august, ovulatia a fost in 24 august. Am facut ieri un test de sarcina, dar a iesit negativ. Este posibil sa fie totusi sarcina sau doar o dereglare, in conditiile in care monitorizez ovulatia si de fiecare data la 14 zile apare menstra? Multumesc!

10 raspunsuri

Poate fi sarcina, dar va trebui repetat testul dupa 3 zile.

Pot fi diferite si testele si sarcinile! Mult noroc!

Peste o saptamana mergeti la prima ecografie si luati doar acid folic pana atunci!

Repetati testul la 48 de ore sa vedeti daca valoarea este in crestere sau nu!

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Multumesc! La prima sarcina (din pacate pierduta), s-a pozitivat cu 3 zile inainte de venirea urmatoarei menstre.

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Am facut 2 teste, si a doua liniuta este foarte foarte pala pe ambele. Cand ar fi indicat sa ajung la medic pt o confirmare? Intre timp, este suficient Acifol 5mg/zi? Multumesc!

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Buna seara! Astazi am avut cateva scurgeri maronii, fara durere. Ar trebui sa ma ingrijorez? Am aplicat intravaginal 2 ovule de utrogestan a cate 200mg si miercuri am facut o programare la medic. Multumesc!

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Buna ziua! Am facut un betahcg din sange si valoarea este abia 5,1 ceea ce inseamna ca ceva nu este in regula. Mi-e teama sa nu fie o sarcina extrauterina.

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Multumesc, maine voi reface testul. Daca valoarea este cel putin dubla, sa spunem, exista sanse sa fie o sarcina normala? Ieri, la prima testare ar fi 4 saptamani si 2 zile de sarcina - se poate ca valoarea sa fie atat de mica la o sarcina de 4 saptamani?

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Beta la 48 ore este 1,4 si a venit menstra. Am fost la medic si cel mai probabil a fost o sarcina biochimica. Multumesc de suport!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/