Cauta

Am o trompa blocata si alta partial blocata. Sunt sanse sa mai fac copii?

Ana a intrebat pe 08.04.2018

Buna ziua. Eu am asa o problema. Am facut analize la trompe si una imi este blocata, iar a doua este putin. Analizele de sange imi arata ca am Mycoplasma hominis igm si igg ambele pozitive, plus chlamydia igm si igg positive ambele. Credeti am sanse sa am un bebe? Sunt atat de disperata. Nu stiu ce sa mai cred.

1 raspunsuri

MihaelaDG
a raspuns acum 12 luni

Buna. Mai intai am sa-ti spun ca sunt on mamica care din punct de vedere medical nu are cum sa aiba bebe, respectiv nu am progesteron, adicatelea e 0. Si cu toate acestea am doi copii minunați. Ca viata sa prinda radacini trebuie intrunite câteva conditii: 1 sa va doriti amadoi acest lucru (nu merge cu 1/2 de masura), 2 un programel de urmarite a mensteri - pentru a sti cand exact ovulezi- important este nu inainte ci 3 zile incepand cu data ovulatiei, in ziele acestea "va inchideti in casa"(sau plecati 3 zile la munte si va relaxati-este fff important ca tu sa fie linistita, relaxata ). In momentele speciale, ca viata sa i-a fiinta trebuie ca ambii parteneri sa aiba orgasm in acelasi timp. Creearea vietii necesita o cantitate mare de energie.
3- nu in ultimul rand, capsule de maca peruviana. Se gaseste si in romania insa sunt fff scumpe(60 capsule 120lei). Pe eherb.com poti gasi 240 capsule la un preț de 80lei. Personal am luat 2/zi una dimineața si una seara. Aceste capsule pot fi luate si de domni. Sa fie cu folos

Vezi intrebari din: