Cauta

Am luat timp de 5 ani contraceptive cu mici pauze in acesti ani. Am un an de cand le-am intrerupt, dar nu mai raman insarcinata.

OANA a intrebat pe 14.10.2011

As vrea sa stiu care este motivul pentru care nu raman insarcinata. Eu mai am o fetita de 6 ani, dar cu ea am ramas foarte, foarte repede chiar din prima luna. Eu am menstruatia de cand am luat contraceptive la 30 zile: sunt altele zilele de ovulatie?

3 raspunsuri

wwwiulilarisa
a raspuns acum 9 ani

De cat timp incerci sa ramai gravida? Te intreb pentru ca si eu am o fetita de 6 ani si de 2 luni incerc sa ramin gravida, tot asa ca si tine eu am ramas foarte repede gravida cu fetita acum astept sa se intample. Mentionez ca eu nu am folosit acesti 6 ani anticonceptionale. Mult succes si sa ramai repede gravida.

wwwiulilarisa
a raspuns acum 9 ani

De cat timp ai intrerupt anticonceptionalele? Este bine sa ramai imediat ce le intrerupi am inteles ca ramai mai repede, am citit intr-o revista, nu stiu daca este adevarat, dar daca faci un control si vb. cu dr. despre aceasta problema, el te va ajuta sigur.

AyanaMariaNesibe
a raspuns acum 9 ani

Si eu am luat anticonceptionale multi ani cu intrerupere. Si am ramas dupa 10 luni insarcinata. Ai incredere in D-zeu. El face minuni pe care medicina nu le poate explica. Multa bafta!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările