Cauta

Am ciclu regulat cu o perioada de 28 zile, respect calculatorul de ovulatie de 1 an, dar nu reusesc sa raman insarcinata!

Gely a intrebat pe 26.04.2013

Tin sa mentionez ca nu am eliminari ciudate sau ceva de genu, la cine poate fi problema? La mine sau la partener?

4 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Mergeti la un medic specialist impreuna cu partenerul si faceti un plan de bataie. O sa aveti de facut analize si dvs si partenerul. Va doresc succes!

madalina maria
a raspuns acum 7 ani

Parerea mea ca trebuie sa isi faca si el niste analize. Tu ti-ai facut ceva analize?

Daniela2005
a raspuns acum 7 ani

In general, problema este la barbati, mai rar la femei, infertilitate feminina, din ce am citit pe net, cel mai des este intalnita cauza masculina. Asa ca, in primul rand el trebuie sa-si faca o spermograma, daca iese bine, atunci te cauti tu, ecografie, analize hormonale sa vezi daca ovulezi (LH, FSH), mergi la ginecolog pentru mai multe, dar intai sa-si faca el analiza.

Ai incercat cu teste de ovulatie sa vezi cand ai si atunci sa prestezi? Fa-ti un calcul, media pe 8-10 cicluri, vezi durata lor ca sa stii ce fel de ciclu ai, de cate zile, apoi intre a 8 - 20 zi sunt zile bune, fertile, succes.

Daniela2005
a raspuns acum 7 ani

Am vazut ca respecti calc. de ovulatie, teoretic, dar practic ti-ai depistat ovulatia cu teste, adica ti-au iesit 2 liniute, semn ca ovulezi? Daca da, atunci cel mai probabil, el este cauza, stresul, baile fierbinti, scad calitatea spermei.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/