Cauta

Am avut o sarcina cu ou clar, pe care am avortat-o. Cand mai pot sa fac copii?

RosuAna a intrebat pe 21.01.2015

Sa va spun povestea mea mai detaliata.Ultimul ciclu menstrual l-am avut pe 10 noiembrie 2014, luna in care am ramas si insarcinata. Am fost foarte fericita cand am aflat (pe 21 decembrie 2014), iar din acea zi aveam pe slip cate o picatura sa sange, uneori de culoare maronie, iar la o saptamana am fost la doctor si mi-a dat tratament (femibion1 si utrogestan 200mg), spunandu-mi ca totul este ok si ca as avea in jur de 6-7 saptamani.

Eram foarte fericita pana cand pe 15 ianuarie am fost la ecograf si mi-a fost depistata o sarcina fara embrion, mi-a spus ca sarcina era dezvoltata doar de 4 saptamani (iar cronologic 9 saptamani).

La doua zile am fost sa fac chiuretaj, iar doctora mi-a spus ca a fost o alegere buna sa nu mai astept avortul spontan, deja incepuse sa mi sa rupa membranele.

In sfarsit,a fost si inca este o experienta foarte grea in viata mea, pe care nu prea stiu cum sa o depasesc. As vrea sa ma ajutati sa imi spuneti daca este permis sa concep un copil dupa primul ciclu menstrual (mentionez ca doctora mi-a spus ca dupa 3 luni ar fi indicat, insa mi-a spus inainte sa ma consulte, ceea ce ma face sa cred ca nu sunt intr-o stare grava) si sa imi spuneti in ce zi are loc evolutia (mentionez ca am un ciclu menstrual destul de neregulat, avem luni in care imi intarzia si 2 saptamani, iar in rest intre 3 si 7 zile ).

Va multumesc si va rog sa ma ajutati.

2 raspunsuri

ioana
a raspuns acum 5 ani

Imi pare sincer rau pentru experienta prin care ai trecut. Sper ca ai persoanele dragi alaturi, sa te sustina.

Incearca sa fii optimista, nu dispera ca nu e un capat de drum.

Am cunoscut un caz, in care femeia respectiva a avut 8 avorturi spontane de a lungul anilor si pana la urma a nascut la 39 de ani cu felicitari.

Sper si iti doresc ca in cazul tau sa fi fost un eveniment singular si sa te ajute DZeu sa realizezi tot ce iti doresti.

Voiam doar sa iti arat ca rabdarea si perseverenta castiga.


Acum cativa ani am avut si eu un avort si mi s-a spus ca am nevoie de 9 luni pentru ca corpul meu sa se vindece complet, incat sa poata sustine o sarcina.

Aceelasi lucru mi s-a spus acum un an, cand am nascut, mergand pe ideea ca bebele sta in burtica 9 luni si corpul are nevoie de inca 9 sa isi revina.

Sunt sigura ca pare mult pt tine, daca iti doresti in copil, dar nu te descuraja.

Asta e experienta mea si poate doctorul tau te sfatuieste mai bine.

Iti doresc tot binele din lume, o burtica mare si sanatoasa si un bebe pe masura.

RosuAna
a raspuns acum 5 ani

Multumesc din suflet Ioana pentru sfaturile tale, si da,sunt o norocoasa ca toti cei dragi sunt alaturi de mine, mai ales sotul meu. Sunt sigura ca Dumnezeu imi va darui un ingeras, iar asta ma face sa imi revin si mai repede. Multa sanatate.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/