Cauta

Intrebari din Fertilitate - Adoptie

Doresc sa infiez un copil si credem ca cel mai potrivit pentru noi este un bebelus si nu inteleg de ce nu putem sa luam unul micut din maternitate?

Avem toate actele necesare dosarului de adoptie, numai ca ni s-a ivit o sansa pentru un FIV, vrem sa incercam aceasta fertilizare si in cazul in care nu reuseste sa depunem dosarul. Cazierul stiu c...

Dupa cum am zis si mai sus pe noi ne intereseaza ce trebuie sa facem sa putem adopta un copilas. Eu sunt romanca, casatorita cu un italian, avem 36 ani. Va rog din tot sufletul sa ne ajutati, sa ne...

Noi, lucrand in Italia si avand rezidenta aici, si copilul va locui cu noi aici si vrem sa stim daca este si aceasta posibilitate. Va multumesc.

Copilul este adoptat si am primit banii doar pe doua luni. Nu stiu daca in acesti bani sunt incluse atat alocatia cat si indemnizatia copilului. Avem venituri lunare nete de 700 - 840 lunar.

Ce trebuie sa fac dupa varsta de 18 ani? Lavinia , 18.12.2011 - 3 raspunsuri

Am suferit de mica pe tema adoptiei asa ca fara stirea parintilor mei adoptivi la varsta de 16 ani mi-am cautat mama biologica si nu am gasit-o pe ea, ci pe bunicul meu si mi-a dat nr. ei de telef...

Drepturile si obligatiile copilului adoptat? Ologu Berta-Niculina , 07.12.2011 - 1 raspuns

Sunt obligata sa-mi intretin mama adoptiva? Ce drepturi am la mostenirea ei?

Noi locuim in Londra de peste 12 ani, deci cum ar trebui sa procedam. Noi vrem sa adoptam copilul din Romania. Va multumim si astept cu nerabdare raspuns de la dumneavoastra. Daca puteti sa ma ajut...

Exista vreo lege pentru mamele surogat ? Vancea Marius , 04.04.2011 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

In eventualitatea incheierii unui contract cu o mama-surogat, este recunoscut de lege? Care este varianta ca ambele parti sa fie obligate sa respecte intelegerea ?

Doresc sa vorbesc cu o mama surogat pentru o adoptie. Care este cadrul legal pentru ca ambele parti sa fie protejate de lege?

Sotia mea este bolnava, face dializa de 3 ori pe saptamana si am dori sa stim daca putem adopta un copil? Va multumim.

Vreau sa va intreb cum pot afla despre adoptie? elena , 25.10.2010 - 1 raspuns

Sunt disperata, nu pot face copii si as vrea sa adopt unul, dar nu stiu cum sa fac si unde sa merg. Momentan eu locuiesc in Spania. Ce pot face?

Vrem sa adoptam un bebelus. Unde trebuie sa mergem? barticcristina@yahoo.com , 28.09.2010 - 1 raspuns

Adoptia de week-end poate afecta negativ viata unui copil abandonat? A incercat cineva acest lucru? Ce ma sfatuiti?

Pot avea sarcina extrauterina in urma inseninari? viorica_geanina , 25.06.2010 - 0 raspunsuri ( Ajuta cu un raspuns)

1 2
Vezi intrebari din:
/*MASTER*/