Cauta

Acum 5 ani am avut o rana pe uter, care a fost cauterizata. Incerc de 4 luni sa raman insarcinata si nu reusesc. Poate fi asta cauza?

andreea a intrebat pe 21.11.2012

Mentinez ca aproape in fiecare luna am dureri mari in partea dreapta inainte de menstruatie si cu vreo 4 - 5 zile inainte de menstruatie imi curge un lichid maro spre negru. Menstruatia este neregulata si foarte dureroasa in prima zi. Am fost la medic si a zis ca e normal, desi eu nu sunt asa sigura. Fac testul papanicolau in fiecare an si ultimul a iesit normal (acum o luna) imi doresc foarte mult un copil si as vrea sa stiu daca toate astea imi afecteaza sansele de a ramane insarcinata.

1 raspunsuri

Aaalexandraaa
a raspuns acum 7 ani

Buna Andreea! In mare parte, am avut impresia ca m-ai descris pe mine! Si eu, acum aproximativ 5 ani am avut o rana pe colul uterin, care a fost cauterizata, iar in ceea ce priveste menstruatia si la mine e chin! Am dureri foarte mari si e cam neregulata. Diferenta e ca inainte de ciclu doar aveam mici dureri, prima si a doua zi era chin, iar a treia zi, puteam spune ca e gata.
Anul asta, de prin martie, eu si sotul meu ne-am hotarat sa avem un bebe, doi. Urmatoarele luni care au venit au fost fara de reusita, pana acum! Acum 2 zile, am aflat ca sunt insarcinata. Mi-a intarziat ciclul 12 zile, si 2 teste mi-au confirmat. Peste 2 zile voi merge la un control, sa ma asigur ca totul e bine! Deci, rana de pe colul uterin ce ai avut-o sigur nu are de-a face cu nereusita. Eu cred ca trebuie mult noroc, perseverenta si rabdare! Iti tin pumnii, sa se intample ceea ce-ti doresti!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/