Cauta

Cum sa abordezi momentele de "criza" chiul si comportamentul deviant la 11 ani?

ana judea a intrebat pe 26.03.2013

Sunt Ana si am 26 de ani. Sunt fata cea mare a unei familii care are grija intr-un centru de plasament familial de 6 copii cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani. Aceasta casa de tip familia de care se ocupa proprii mei parinti functioneaza de 12 ani si copii au venit de micuti la noi.

Eu acum locuiesc in strainatate, dar continui sa fiu informata despre evolutia lor pentru ca am devenit ca o familie cu totii.

Unul dintre ei are 11 ani si nu a aratat niciodata comportamente deviante pana in prezent. Acum, in clasa a V-a rezulta ca are in anturaj, copii cu comportamente deviante la scoala si copilul nostru este, se pare mai influentabil, incat chiuleste de la ore si vorbeste murdar la adresa profesorilor care sunt deja mirati de comportamentul sau.

Parintii mei nu mai stiu ce faca, printre pedepse au interzi si calculatorul. Discuta cu el, nu mai stiu ce sa faca cu el.

Ce parere aveti dvs, ca psiholog, ce metode trebuie aplicate. Eu, personal, ma gandeam la niste terapii cu un psiholog pentru copii, altceva nu stiu.

Multumesc pentru rabdare si asteptam cu totii parerea dvs,

Cu respect,

Casa familiala Ors.

0 raspunsuri

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/