Cauta

Am un baietel de 11 ani si cantareste doar 22kg. Are1,35 cm nu ia deloc in greutate.

cracin ramona a intrebat pe 01.04.2013

Am un baietel de 11 ani si cantareste doar 22kg. Are1,35 cm nu ia deloc in greutate. I-am facut totate analizele si au iesit bine mereu. Nu stiu ce sa fac. E un copil normal doar ca nu ia in greutate. Aici in Italia, spune ca nu e o problema ca e asa slab, dar la scoala mereu se sesizeaza ca e prea slabut, nu mananca si nu are destula forta. Are putere de concentrare, isi face singur temele si invata foarte bine, din punctul asta de vedere, nu sunt probleme, doar ca nu stim unde sa mai apelam daca ne poate ajuta cineva cu aceasta problema! Stim ca problema sunt copii supraponderali, dar si astia prea slabi sunt o problema. Va multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Aveti dreptate, copilul dvs in varsta de 11 ani are un deficit la greutate de 11 - 12 kg, si la inaltime deficitul este de 10 cm. Daca cineva din familie ( tata, mama, bunicii au aceste dimensiuni mai mici fata de semenii lor de varsta, atunci trbuie sa aveti in vedere si acest factor genetic si sa nu va alarmati.

Trebiie sa aiba o alimentatie mai consistenta si cu mese regulate, si sa faca un sport - inot, baschet sau handbal.

Daca toate analizele sunt bune si intelectul de asemenea normal, ar fi bine sa-i faceti o cura alimentara cu oua de prepelita, care contin lecitina, fosfor, fier, calciu, vitamina B1 si B2 s sulf, care constituie un adevarat medicament universal cu valoare nutritiva si cresterea cartilajelor oasoase si desvoltarea creerului.

Schema este urmatoarea:

120 oua de prepelita pe o perioada de 31 zile. Mod de administrare:

In primele 4 zile cate 3 oua pe zi, in urmatoarele zile, se iau 4 oua pe zi pana se termina cele 120. Se prepara numai galbenusurile crude, batue cu un tel sau cu lingura la care se adauga suc de lamaie si zahar dupa gustl copilului, preferabil inaine de de mancare cu 30 minute. Dupa o pauza de 20 zile se poate repeta o noua cura. Puteti face acest tratament in prima vacanta scolara pentru ca administrarea sa se faca dimineata inainte de micul dejun.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/