Cauta

Sunt Cristina si am o fetita de 8 ani care sta prea mult la calculator. Ce e de facut?

cristina a intrebat pe 19.02.2013

Cum sa ma comport cu ea?

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Dvs nu veti avea reusita, indiferent ce sfaturi i-ati putea da, asa incat singura solutie este sa discutati in secret cu diriginta care sa accepte ca la ora de dirigentie la intreaga clasa sa includa si sfaturi privind relatia cu calculatorul, program si pauze la calculator, dar si despre abuzul si consecintele asupra organismului! Succes!

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Exista o solutie pentru dumneavoastra, se numeste Parental Control este un program care se instaleaza pe calculator, de asemenea puteti restrictiona accesul la diverse pagini de internet (se umbla la setarile motorului de cautare). Eu zic sa ii faceti si un program pentru statul la calculator, de exemplu pana nu si-a facut temele si nu a invatat nu are voie sa stea la calculator. Puteti sta de cateva ori langa ea sa vedeti ce face si ce pagini acceseaza. Eu personal prin clasa a 2-a am avut probleme cu cablul, eram in stare sa stau toata ziua la desene animate. Parintii mei au luat o decizie extrema, au renuntat la abonamentul de cablu asa ca am ramas doar cu TVR1. Incercati sa ii ocupati timpul cu altceva, o puteti inscrie la sport, la ceva cercuri pe la Palatul Copiilor, etc, exista pericolul sa inceapa sa se uite mai mult la televizor.

nicoleta70
a raspuns acum 5 ani

Ati putea sa o ajutati prin multe alte metode - ajutor la gatit inpreuna ceva o prajitura sau niste banale clatite, sa faceti un program ai voie doar o ora la calculator apoi vom citi, vom desena sau de ce nu iesiti cu ea la plinbare sau incercati sa ii gasiti alta preocupare ce ar putea ei sa ii placa, sa joace volei sau dansuri moderne.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/