Cauta

Sindromul Adhd.

cocolos violeta a intrebat pe 02.02.2014

Buna. Ma numesc Violeta si sunt mama unui baiat de 9 ani. In urma cu 2 ani am fost la un psiholog si in urma consultatiei si a fisei psihologice l-a diagnosticat cu sindromul adhd ia prescris niste medicamente de tinere de minte si cam atat. Dupa tratament nu s-a vazut nicio schimbare in bine, din contra, am tot cautat informatii, dar de una singura nu pot sa le rezolv. Daca cineva stie unde as putea merge un medic bun, dar nu la particular ca nu am posibilitate - nici eu nici sotul nu lucram si mai avem un baiat de 16 ani si asa ne descurcam foarte greu mai ales dupa vremea care a fost. Mentionez ca locuim in Urechesti jud Vrancea, asa ca daca stie cineva un medic psihiatru din Focsani si imi poate lasa un mesaj sau poate e cineva care s-a lovit de asa ceva si ne poate da un sfat cu mare placere il primim. Orice ajutor e bine venit. Va multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Directia de Sanatate Publica din Focsani are in subordine Spitalul Judetean care prezinta toate Sectiile de Specialitae medicala, atat pediatrie cat si cea de neuropsihiatrie fiecare conduse de catre cei mai competenti medici primari din judet.

Cu documentele pe care le aveti va puteti prezenta la directorul medical, care va va repartiza pentru consult de specialitate in conditii de asistenta medicala pentru copii.

Cel mult sa aveti fie un bilet de trimitere de la medicul dvs de familie catre Spitalul Judetean Focsani.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/