Cauta

Picaturi de nas pentru polipi nazali inflamati si micsorare?

beatrix a intrebat pe 24.07.2013

Buna ziua. As dori, daca se poate sa imi scrieti ce fel de picaturi de nas as putea sa ii pun fetitei mele de 7 ani daca are polipii inflamati si ceva pentru micsorarea polipiilor, daca mi s-a spus ca nu e nevoie de operatie. Momentan este sub tratament de la medicul de familie cu antibiotic Zinnat 250mg (fara antibiograma), Ibuprofen, Rhinathiol 2%, Faringosept, Vitamina C si Eurespal si nu se vede nicio ameliorare. Cel mai mult are simptome de nas infundat si tuse expectoranta dimineata si uscata seara, doarme cu gurita deschisa si ma gandesc ca dupa tratament sa o duc din nou la ORL si daca stiti ce picaturi sa ii pun in nas (pentru polipi nazali inflamati si micsorare) pentru ca medicul de familie nu a scris! Astept raspuns si va multumesc anticipat.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Pentru diminuarea congestiei si a secretiilor mucoasei nazo - faringo - adenoidiene ( polipi ) se poate folosi "Serul Efedrinat".


Fetita este sub un tratament complex si cred ca numai medicii respectivi sunt in masura sa rationalizeze tratamentul, pe baza evolutiei starii de sanatate ( consultand fetita ).

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/