Cauta

E posibil sa fie vorba despre sindromul picioarelor nelinistite?

BANILA a intrebat pe 27.12.2011

Mentionez ca noaptae are senazatia de asi misca picioarele pentru ca numai asa se potolesc. Faptul ca mai consuma dulciuri cateodata seara inainte de culcare poate sa aiba vreo legatura? Ce as putea sa ii dau seara inainte de culcare ca sa nu mai aiba senzatia asta, care mai nou o tine si treaza pana se potoleste?

5 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Ce varsta are fetita? Exista un si un asa zis sindrom al picioarelor nelinistite, dar acesta este la o varsta mai ridicata si are un substrat nervos. Daca copilul este mai mare consultat si un medic neurolog eventual impreuna cu pediatrul.

Kattya_2000
a raspuns acum 8 ani

Fetita mea bea in fiecare seara, inainte de culcare, o cana de lapte cald (uneori ii pun si o lingurita de miere). Dupa ce o bea, in max. 15 min. adoarme si are un somn linistit.

BANILA
a raspuns acum 8 ani

Multumesc mult, cu siguranta o sa incerc. Sarbatori fericite si un an plin de bucurii si sanatate.

Danyela15
a raspuns acum 8 ani

Si eu fac lucrul asta de cand eram copil. Cand eram copil doctorul mi-a spus ca sunt dureri de crestere, adevarul ca miscam picioarele pentru ca simteam dureri. Acum le misc fara sa-mi dau seama imi atrage atentia sotul. Mergi la doctor si vezi ce iti spune. Sanatate.

BANILA
a raspuns acum 8 ani

Cu siguranta o sa merg la doctor pentru linistea mea, dar dupa sarbatori, o sa va spun parerea lui, pana atunci incerc cu lapte si miere.

Vezi intrebari din: