Cauta

Daca il intreb ceva, incepe sa planga, de parca l-as certa.

mariana a intrebat pe 04.02.2013

A fost un caz, se jucau doi copii celalalt s-a lovit la cap si ii curgea sange. Au venit la mine amandoi Ii acordam primul ajutor sil intrebam pe celalalt ce patit, dar el nu imi raspunde, ci de frica isi pierde cunostinta. Alta data era foarte cald vara si tot asa si-a cunostinta. Am facut analizele si totul e bine, are putin tensiune craniana, poate sa fie de frica. E foarte fricos ca o sa il cert, eu doar il intreb, se teme si de intrebare. Are frica de parinti, e foarte timid si grijuliu. Ajutati-ma, va rog.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Ultima afirmatie a dvs ca: Are frica de parinti, e foarte timid si grijuliu, ma determina sa va intreb, dvs care explicati situatia nu sunteti mama lui? Copilul, in mod normal, are cea mai mare incredere in mama sa. Plange sau reactioneaza la orice tentativa de al lua de langa mama, oricat de mic ar fi!
Daca sunteti mama lui, atunci dvs veti obtine rezultate explicandu-i orice actiune sau eveniment cu blandete si aratati-i afectiune cu care-l inconjurati pentru ai recapata increderea, pentru a nu mai fi timid in fata propriilor parinti. Depinde si de tonul cu care dvs il intrebati, altfel nu vad de ce ar crede ca l-ati certa. Dragostea si laptele de mama nu au egal, de aceea si sunt atat de iubite de copii.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/