Cauta

Copil 6 ani 22 kg, 1,22 inaltime.

Lucia Andreea a intrebat pe 16.09.2013

Fiul meu dintodeauna a manca mai rau. Chiar ajunsesem sa fiu disperata. Ce as putea sa ii dau pentru pofta de mancare? Este in clasa intai si papa micul dejun acasa, iar masa principala o are la scoala in jurul orei 12:00, la ora 16:30 are o gustare tot la scoala. La ora 19:30- 20:00 e cina si seara inainte de somn o cana de lapte. Fiind cu program prelungit la scoala, de la ora 9 la 18, cam astea sunt mesele pe care le ia.

Pediatra fiului meu a spus ca e ok, dar sincer eu il vad cam slabut. Dumneavoastra ce parere aveti? Daca ar incepe inotul, ar fi mai ok? S-ar putea sa pape mai bine? Adevarul e ca are un program cam lung la scoala, dar aici in Franta asa e sistemul. Ce sa ii dau suplimentar?

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Cred ca nu aveti motiv de ingrijorare. Greutatea lui este cea care corespunde copiilor la aceasta varsta, insa el are o inaltime de 1 m si 22 cm, mai mare ca 4 cm fata de media copiilor de varsta lui.

Aceasta situatie creeaza iluzia unui copil slab. Este bun si programul scolar. Un plus de fructe in alimentatie nu strica.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/