Cauta

Ce sampon sa folosesc pentru fetita mea de 9 ani?

Tina a intrebat pe 15.12.2011

Mentionez ca pana acum am spalat-o cu johnson baby, dar a facut matreata foarte multa. Medicul de familie mi-a recomandat samponul petrolhan verde pentru par normal, dar se unge foarte repede. Va rog daca puteti sa ma ajutati, va multumesc.

6 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Solicitati un "sampon antimatreata de calitate" eventual cu continut de ulei de masline. Si cel recomandat de medicul fetitei este bun.

Tina
a raspuns acum 8 ani

Va multumesc pentru raspuns, nu spun ca nu este bun, dar dupa 4 zile de la spalare, parul fetitei este foarte uns si mi s-a spus sa nu o spal cu acel sampon decat la 6 zile. Mentionez ca atunci cand o spalam cu johnson baby si 2 saptamani parul era ok nu era uns, de aceea va rog sa imi spuneti ce sampon as putea sa folosesc. Va multumesc.

Danyela15
a raspuns acum 8 ani

La cate zile speli copilul pe cap?

Tina
a raspuns acum 8 ani

Spal copilul pe cap la o saptamana, tot asa am spalat-o pana cand am inceput sa folosesc Petrol hahn, cand dupa 4 zile a trebuit sa o spal din nou ca era foarte uns parul.

Teodora
a raspuns acum 8 ani

Parerea mea este Johnson Baby.

monica
a raspuns acum 5 ani

Eu am folosit samponul natural de la Aubrey Organics, de cand s-a nascut si pana acuma si nu am avut nici o problema. Recomand cu mare incredere produsul.

Vezi intrebari din: