Cauta

Am un fiu de 5 ani cu tuse uscata. Ia Paxeladine sirop fara succes. Alte simptome nu are, dar tuseste de 2 saptamani, mai mult dimineata si seara.

Corina a intrebat pe 05.01.2014

De regula, e sensibil la schimbarea de la cald la rece si raceste iarna cam in fiecare an. Ultima data a avut o usoara raceala la plamani in iunie 2013.

Ce imi recomandati pentru tusea uscata si pentru imunitate in general?

Va multumesc anticipat de raspuns si sanatate!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Pentru imunitate folositi Apilarnil prop. Pentru tuse uscata ( probabil iritativa ) asezati vase cu apa rece pe sursele de radiatie a caldurii din camera copilului pentru ca aerul supraincalzit din camera poate irita mucoasa cailor aeriene superioare si, deci tusea uscata noaptea si dimineata, daca alte simptome nu are.

murgu larisa
a raspuns acum 6 ani

Am o fetita de 4 ani, a avut bronsita recurenta, mi s-a dat tratament cu aerosoli cu Ventolin si Flixotide. I l-am facut 2 luni. Am fost la control si a zis ca e bine. Am inteles ca putea face astm. Toate bune ca s-au rezolvat, insa acum dupa o raceala si nu numai, a ramas cu o tuse seaca continua, dar numai cand alearga si oboseste si noaptea cand transpira.

V-as ruga sa-mi spuneti ce poate avea si ce as putea sa ii dau. Alte simptome nu are si e un copil energic.

In plus, i-am facut analizele la sange, exudat in gat si totul a fost bine. Va multumesc. Si inca o intrebare: stiti daca planta plamanarica este buna pentru pneumonii si alte afectiuni ale plamaniilor?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/