Cauta

Raceala la copil mic.

alynutza79 a intrebat pe 28.03.2014

Fetita mea (3 ani) a fost racita, initial am tratat-o doar cu sirop de patlagina si oscciloccoccinum, cand am crezut ca i-a trecut, a revenit.

Dupa 2 saptamani i-am dat Ospamox pentru ca avea si rosu in gat. Acum, cand credeam ca totul e ok, a facut otita.

Am inteles de la dr. ca din cauza perioadei lungi cat a fost racita (deja sunt 3 saptamani).

Pe mine ma intereseaza daca am gresit cu ceva, nefolosind nimic pentru mucozitati, adica doar ii suflam nasul si atat (destul de abundente mucozitatile).

Eram convinsa ca asta-i un lucru bun, asa curatandu-se sinusurile.Trebuia sa-i fi administrat ceva? Doar la inceput, cat era infundata i-am pus ser fiziologic, cand a inceput sa-i curga am renuntat.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Sugarii si copiii mici cand sunt raciti, medicul este cel care trebuie sa aprecieze forma bolii si stadiul, pentru a prescrie tratamentul corecpunzator ( felul, dozajul si durata ).

Eu nu consider ca ati gresit cu ceva, dar poate ca o anumita faza din evolutie nu a evoluat spre vindecare, ci mai degraba spre complicatie ( daca in adevar a facut si otita ).

De altfel, sa cunoasteti, ca oricare infectie acuta de cai aeriene superioare, cuprinde de la inceput si mucoasa nazo-faringiana si mucoasa conductului auditiv.

Puteti sa-i administrati preparate pentru cresterea imunitatii: Imunorezistan junior, Oscilococcina + Propolis.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/