Cauta

Pete rosii la o fetita de 3 ani.

Arigiorgia a intrebat pe 24.01.2016

Buna. Am si eu o problema cu fetita de 3 ani. Acum 5 luni iau aparut pete rosii pe corp. Am mers la diferiti medici, dar niciun raspuns concret.

Am facut toate analizele la sange alergii toate negative petele apar dispar, dar niciodata in totalitate si cate odata o si mananca.

Am fost de 3 ori la upu si iau facut Cortizon in vena, dar au reaparut petele sunt mici cateodata pana la 1 cm nu sunt perfect rotunde.

Acum ii dau Xizal picaturi si Elco crema, dar are foarte multe. Daca ma puteti ajuta cu un sfat. Va sunt recunoscatoare. Va multumesc!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Tratamentul, atat cel pe care l-a incercat si cel pe care-l urmeaza fetita dvs, este pentru o "ALERGIE CUTANATA" - eruptie cutanata ce se manifesta prin pete rosietice neregulate , pruriginoase, ce apar ocazional si spontan.

Daca si hemograma arata o crestere a eozinofilelor in formula leucocitara, diagnosticul se confirma.

Ramane sa cautam cauza acestei stari de alegie:

Mai intai, mama trebuie sa urmareasca alimentatia fetitei si sa constate ce a mancat in ziua premergatoare unei eruptii cutanate
( aliment care ar trebui sa-l scoatem din alimentatia ei) .

Concomitent sa evite: albusul de ou, cacao, ciocolata (cantitati reduse} capsunile, kiwi,

Faceti un examenn copro-parazitologic - mai ales daca aveti animale de companie in casa.

Sanatate!

Arigiorgia
a raspuns acum 4 ani

Am facut acel examen a iesit negativ, am facut si urina tot asa am facut analizele la sange pentru ou ciocolata si alte 40 tot 0 negativ. Nu stiu ce sa mai fac. Cum pot sa va trimit o poza sa vedeti si dumneavoastra daca se poate. Va multumesc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/