Cauta

Ma sfatuiti sa-mi duc copilul in lunile geroase, la gradi? Are cu cine sta acasa si e bolnavior de fel. Ma gandeam sa-l duc in martie.

angela a intrebat pe 11.01.2013

Din 17 septembrie, l-am dus circa 30 zile tot anul la gradi, a luat foarte mult antibiotic, racit fiind. L-am operat si de polipi in decembrie 2012. I s-a recomandat copilului consult la pneumologie in urma bronsitelor avute. Noi locuim la casa si avem un pic de igrasie si umiditate mare, se face si condens, iar medicul de familie a recomandat sa mearga pana se incalzeste la bunica in Braila, noi locuind in Bucuresti! Baiatul are 3 ani si 6 luni. Multumesc anticipat pentru raspuns!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

La intelegere cu educatoarea puteti alege orice program . Indiferent daca faceti pauza sau nu de la gradinita, copilul poate primi pentru cresterea imunitati un stimulent dintre: Imunogrip, propolis + Vit C, Imunorezistan.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Cand copiii intra in colectivitate apar raceli mai dese pana isi fac ei sistemul imunitar. Poti sa-i fortifici sistemul imunitar dandu-i in anotimpul rece suplimente echinaceea, propolis, septilin, cat mai multe fructe, etc. Igrasia ar trebui s-o rezolvi intr-un fel deoarece este un bun alergen, poti sa-i faci niste cure la o salina - la recomandarea medicului, desigur - in rest, este optiunea ta.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/