Cauta

Hemograma.

ioana a intrebat pe 04.08.2016

I-am facut baietelului de 4 ani si 11 luni hemograma si 3 analize nu au iesit bine.

Numar de eritrocite 5.16 avand interval de referinta [3.7-4.9], hematocrit 42.6 cu interval de ref.[32-42] si concentratie medie Hb/eritrocit 31.9, iar intervalul de ref.[32-37], restul analizelor sunt ok.

Analizele ne-au fost date de medicul alergolog si pana ajungem cu rezultatele as dori si parerea dvs. Va multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Aceste valori nu reprezinta abateri de la o hemograma normala. Nu trebuie sa va faceti probleme, principalul este ca hemoglobina si formula leucocitara sa fie normale.

Pe medicul alergolog il intereseaza, probabil, numarul eosinofilelor (care in alergii este crescut).

Puteti reveni si cu date suplimentare dupa vizita la medic. Sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/