Cauta

Ganglion inghinal.

denyy10 a intrebat pe 25.11.2013

Buna ziua, fetita mea in varsta de 4 ani a contactat saptamana trecuta "varicela". Ieri seara facandu-i un dus, fata plangand am constantat un ganglion inghinal/dreapta, maricel de dimensiunea unei monede de 50 bani, dupa ce am scos-o din baie fata nu a mai plans si nici ganglionul nu a mai fost vizibil.
Speriata de acel ganglion, am inceput sa palpez fata si in cap, acolo am observat 2 ganglioni occipital, ceea ce ma face sa cred ca nu a avut varicela si rubeola. Pe mine ma ingrijoreaza acel ganglion inghinal care a aparut cand ea plangea. Ce poate fi?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Ganglionii occipitali, intr-adevar, insotesc rubeola si vor disparea in cateva saptamani. Ceea ce ati simtit dvs inghinal si apoi a disparut, ar fi bine sa mai verificati pe parcurs deoarece nu pare sa fi simtit un ganglion. Indiferent ce ati simtit nu are nicio importanta, din moment ce a disparut dupa baie.

denyy10
a raspuns acum 6 ani

Multumesc frumos pentru raspuns. Doresc sa adaug ca acea galma inghinala nu a fost dureroasa si azi, cand i-am spus fetei ca mergem pana la dr. maine a inceput sa planga, asa ca am verificat daca a aparut acea umflatura si da a aparut din nou si a disparut din nou.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/