Cauta

Fetita mea nu mai vrea la gradinita. Are 4 ani si 4 luni. De ce?

ionela ciresa a intrebat pe 13.10.2014

Pana acum a mers bine la gradinita, ii placea. De la o vreme nu mai vrea sa se duca, plange. Doamna educatoare se poarta frumos cu toti copii ii iubeste se poarta frumos se ocupa foarte mult de ei. Nu inteleg de ce nu mai vrea sa mearga. Spune ca o bat copii inventeza cate ceva numai sa nu o duc. Intradevar mai sunt si copii rai in clasa se mai luau de ia, dar doamna era mereu atenta cu toti. As vrea o parere, va multumesc.

1 raspunsuri

Incercati sa vorbiti cu doamna si sa aflati mai multe detalii despre conflictele pe care le are cu colegii. In ce situatii apar si cum reactioneaza ea. Aceasta discutie sa fie purtata in particular, fara ca fetita sa va auda.

Puteti organiza un mic joc acasa cu papusile in care mai multi "copii se duc la gradinita" si observati ce anume fac personajele si care sunt problemele.

Daca jocul este cursiv, nu interveniti, ci incercati sa retineti detaliile. Daca se opreste si nu stie ce sa faca o puteti ajuta cu cateva intrebari legate de activitatile papusilor de la gradi. Evitati sa mentionati ceva despre gradinita ei.

In functie de "problemele" pe care le au personajele incercati, impreuna cu ea, sa gasiti solutii pentru acestea.

Succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/